Stesk
Anotace: Tak jsme se zase pohádali, jo kdybyste nás znali, je to tu jako v průvanu. Tak jsme se zase pohádali, jo kdybyste nás znali, já přesto zase povstanu.
Stesk v mojí duši lásko bydlí,
místnost v něm má a kanape
a taky malý stolek s židlí
a velký hrnek na kafe.
Stesk v mojí duši lásko žije
a snídá rohlík s podmáslím
a někdy taky víno pije
a pak se celý rozvášní.
Stesk v mojí duši má své místo,
patří tam jak ucho k hrnečku
a hádáme se - je to číslo,
říkám mu, jdi pryč blbečku!
Komentáře (3)
Komentujících (3)