Toliko poučení
...potím se
horkost mě zalila
..kaji se
Co teď
..vždyť hořím
jak sopka v zimě.
Miluj..miluji..miluje/mě?
Vy hloupý..koukejte..vždyť to jde;):)))*
No pěkně jsi nám to nandal
až jsem ztratila sandál
a teď už žádné řeči
Miluji miluji
.. a jsem z toho v křeči :)).
Promiň petrzalku..nějak jsi mě rozjel
..a nedá se to zaSTavit
..beru to za příkladný apel,
ale co ten oheň??
Jdu ho raději uhasit.
Pá ať VÁM láska stále kvete.*
05.10.2021 22:01:30 | jenommarie
Mauško přeji hezké hašení :-)
06.10.2021 07:11:39 | petrzal
Představy jsou tak krásné
To i má mysl..někdy žasne/zhasne :))
Děkuji TI * měj se krásně
06.10.2021 10:47:10 | jenommarie
Jsem zatopen milující krví. Láska jí čerpá z podpalubí vášně... abych se v ní neutopil.
Líbí se mi Tvá výzva*
05.10.2021 21:30:23 | šerý
Přikládám do ohně svým srdcem a touhou
Milovat a být milován aspoň chvíli pouhou..
Aspoň jednou v životě,
malovat srdce v naší samotě...
05.10.2021 18:20:06 | Alice Ptáčková