Ve všem důležitém v životě figuruje kafe....a déšť. Přestaneš pít kafe. Přestane se dít. Cokoliv důležitého. Z vlastní zkušenosti. Pak už jenom čekat na ten déšť. Hau. Moudrost dnešního dne. Hau hau.
22.11.2021 21:16:54 | Loveless
Také já Tě tady vítám a chválím pěkné dílko :-)
07.10.2021 22:23:11 | Jaruška
...styl zajímavej, slova lehce plynou...verš sice dost volnej ale rýmovanej, to se často nevidí...;-)vítej...
07.10.2021 15:03:04 | Marten
Ahoj. Za mě dost dobrý dílko od chlapa, co má už asi cosi za sebou... Ta káva někdy prostě časem zhořkne a zjistíš, že na dně je hnusný lógr...
07.10.2021 10:17:22 | Koala