Dopis lásky vepsaný do kaštanů
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Milý můj.
Alej stromů.
Volá domů.
Řada kaštanů.
Mluví a jsou přátelé.
Pod korunou si člověk ustele.
A medituje a přání si přeje.
Mé přání je být Tvoje.
Zapisuji ho do kůry.
Píší ho mé póry.
Miluji tyto stromy.
Obejmeme se pod nimi.
Zaplníme je vzpomínkami.
Já a Ty.
Tady je místo,
kde jsem sedávala
a malovala.
Přijdeš tam se mnou
a namalujeme
květy na tělo,
aby se v trávě
zpívalo.
Jírovec je krásný strom,
ať žije a neporazí ho žádný hrom,
jako láska předrží náš shon
a má správný tón.
Přijmi mě lásko.
Mé srdce buší jako zvon.
Jsi oáza a koruny šumění.
Být s Tebou je žít v umění.
Dech se mi tají.
Stromy přejí.
Ptáci žehnají.
Líbej mě, anděli.
Přečteno 212x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Květka Š., Fialový metal, Iva Husárková, zdenka, CORONATION, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)