Loučení Potřebují Ojínit
Anotace: ... .. https://www.youtube.com/watch?v=A_er2M18BP4
první den jiskří
i elektrické dráty železnic
některé od vichřic
ač slunce svítí sebevíc
zpozdí radostných čekání ...
srdce v naději
zahřeje mátový princ
nedaleko orloje i delfín se má
...
a u mrazivých expozic
paprsky zanechaly přímořskému pokoji
růžovou pověst
poslední doteky
loudaly se povětřím v bystřici
po noci
mišpule je růže a růží
povídá že mišpule jsou přece jablíčka
jsem tady pro tebe
potřebuji tě ve jsoucnosti
jsi se mnou
* slunce na …
a už abys letěl domů
zjistila jsem ti vlaky
jízda fajn
cesta taky
i osamělého pavoučka
držela se
v povětří pro štěstí
a slzy srdce
našla sivost mírné tesknoty
seznamovala se
...
dáš si chleba a pár jablek
se sklenicí medu z pampelišek
...
tak vítej doma mrazíku –
olízala mne psí věrná duše -
a kde ji máš ?
jen přes dva poledníky na rovnoběžce léta
... loučení potřebují ojínit
Přečteno 205x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, šerý, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)