Rozcestí
Na rohu ulic dne a noci,
láme se světlo s tmou.
Tam myšlenky mé o půlnoci,
hledají si tu cestu svou.
Hlava se vaří,
a srdce jenom napovídá,
Kterým směrem se daří,
člověku co lásku předpovídá.
Ještě že maják svůj mám,
co navede mě správným směrem.
Lásky teplo já totiž znám,
cítím ho v těle celém.
Snad jenom pohled tvůj,
postačí abych správně šel.
Chviličku lásko jenom stůj,
polibků pro tebe mám přehršel.
Přečteno 198x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Vivien, Marten, mkinka, praetorian, paradoxy
Komentáře (1)
Komentujících (1)