básni
bojovala jsi dlouho
pro má slova
pro život
který za moc nestál
bojovala jsi na
ne & ano
na ostří mé duše
udržela jsi balanci mezi deštivými ohni
a přesto jsem ti mlčel
jenom běž
takový zimní den rozcestí
a ty povíš
doufám
moment přimhouřil oči
*
doufám že se zdržíte trochu dýl
sotva vstoupila do domu múzy
cizí
zalekla se ?
je doma
ráda... a jak se máš?
ále písnička hledá štěňata
a punťa se někde zaláskoval
klíče na noty neviděly
sníh přišel
a jak on už ví když uteče
do lesa
tak se jen zpovzdálí dívá
jestli smí
a pomalu větří nevěrník jeden
*
její vlhké rty bez příkras přecházely
od lehkého úsměvu ze setkání
v poněkud ponuré výčitky ticha
i její zrak už nacházel náboje vnitřního hněvu
a já jen tak mlčky pozoroval
co má na srdci
*
bojoval jsi dlouho
pro má slova
pro život
který za moc nestál
bojoval jsi na
ne & ano
na ostří mé duše
udržel jsi balanci mezi deštivými ohni
a přesto jsem ti mlčela
jenom běž
takový zimní den rozcestí
a ty povíš
lásko ...
Přečteno 207x
Tipy 16
Poslední tipující: Jan Kacíř, Dreamy, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Frr, Fil, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)