62
62 měsíců mám lásko tebe,
tak nedávno se to zdá být.
Nevřil jsem že objevím nebe,
nějk unavený jsem byl tím - žít.
Přes okraj euforie šel jsem dál,
někdy to koplo někdy hladilo.
Většinou však jsem se smál,
většinou štěstí v duši se dařilo.
Snad dál půjdeme stejným směrem,
s propletenými prsty našich dlaní.
Jednou jen budeme duší i tělem,
chci abys zůstala mou paní.
Nic neříkej jen dej mi rty svůj vzkaz,
nebo mě zahřej v objetí.
Já za tebou šel bych znovu a zas,
jsi hvězdou mého století
Přečteno 163x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Psavec, šerý, Vivien
Komentáře (1)
Komentujících (1)