Člověk pozná spoustu věcí, krásu, lásky, líbání.
Však největší díru v srdci, udělá kruté zklamání.
V hlavě po té velký zmatek, láska není žádný med.
K srdci přidá velký zámek, působí pak jako jed.
Pár let si pak držíš odstup, nasadíš hned jiný styl.
Každou šanci rychle odkop, nikoho k sobě nepustil.
A poté však poznáš dívku, co ty zámky strhne.
Přes tvé rány dá přikrývku, do srdce ti vtrhne.
Však celé srdce plné lásky, sám od sebe nedáš.
I když smyje staré vrásky, snad dívka co tak hledáš.
Dal bys jí ho bez váhání, kdyby si jen řekla.
Však nechceš zažít zas zklamání, dílce toho pekla.