Rozehrála mysl, milá Mkinko. Rád jsem naslouchal
15.10.2021 10:19:27 | Akrij8
Děkuji, zlatíčko. Ten den jsem tou cestou šla znovu a opět jsem flétnistku hledala, ale už tam nebyla. Nevím, kde její cesty jsou, pražské ulice jsou jí tichou komnatou. Báseň, že i krásná žena je sama a pomáhá si hudbou.
15.10.2021 10:26:53 | mkinka
Krásná věc
14.10.2021 15:56:51 | Fil
Děkuji. Ona si zaslouží básničku. Byla na mě moc milá a já jí přeji lepší osud Tato báseň je opravdová a na děj jsem si sáhla v okamžení a oko bylo jenom pro ní. Nevím její jméno, ale o ní se mi psáti chtělo. Ukázala mi, kde až je dno. Život není jednoduché řemeslo.
14.10.2021 16:01:06 | mkinka