Mne hrozně vadí jak se to nerýmuje! Strašně! To je naschvál?
16.10.2021 17:41:57 | Ucitelskej
Mně hrozně vadí jak se vyjadřuje učitelskej !
Strašně !
To je naschvál ?
Aby mě nasral !!!
16.10.2021 20:34:58 | Fialový metal
Popravdě, já ani nevím, co je rým. Kdybych přemýšlela, co a jak mám psát vyhrál by strach.V životě jsem nic nevydala, ani nevydám. Prostě jsou to jen emoce, které chtějí ven.
16.10.2021 18:08:50 | mkinka
Má vzácná přítelkyně.
Ať dál Tě vede ... pouze cit.
Nech toho ... "kdo je hloupý" žít.
Jedno víš a tím spíš mě pochopíš.
Nemám rád "Ty co sedí na své šedi" !
Houpy - hou - hloupý - jdou !
A jen (sebe sama) milujou !
Blbí a blbý a blbější a JÉ je je ... je jich dost !
Oloupám, oškubu, roztrhnu je a pohoupu je a JÉ je je ...
Pro radost ?
16.10.2021 20:54:55 | Fialový metal