Hvězdička
Přes mlhu, prach a tmu,
padají na zem světla.
Hvězdy byly a jsou tu,
vzpomínky oblohy když kvetla.
V dlaních ji držím,
je mou nadějí a životem.
V to světlo totiž věřím,
vyznání činím šepotem.
Ty jsi má hvězda na dlani,
světlo co našel jsem v tmách.
Jsi cílem mého hledání,
o duši nemusím se bát.
Třepotej se a hřej,
budu dě dlaní chránit před větrem.
Cokoli Beruško si přej,
půjdeme spolu za světem.
Přečteno 229x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Frr, šerý, Fil, Sonador, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)