EGOANARCHIE
Stydím se za lidi ,
stydím se za život
za to že nechci být zvíře
za to že nechci být člověk,
chci být jedinečný
sám bez nikoho
bez vzduchu bez slunce
chci být vakuován ,
dívat se na sebe ,
milovat se
být režisérem vlastních filmů
sám bych si je natáčel
sám si je střihal
hrál bych hlavní roli,
měl bych svou hudbu
svou kapelu
hrál bych v ní na bicí
hrál bych na basu
hrál bych na kytaru sólíčka
samozřejmě bych zpíval
byl bych svým divákem svým fanouškem ,
ošukal bych sám sebe
poltříkal se
a spokojeně se sebou usnul
sám bych si ho kouřil,
psal bych si vlastní knihy
byl bych svým čtenářem,
byl bych prezidentem i vojákem
poslal bych se do války a tam se zastřelil.
Ale nejdřív bych si postavil svou pamětní desku na hrob, s nápisem „ nenávidím vás !!!!! jsem masový vrah“.
Komentáře (4)
Komentujících (3)