Ten zvuk rtů odlepených od sebe
a jinak ticho hutný k uzoufání,
nervózně zátylek si promnout dlaní,
oči zas protočený do nebe.
Cítít ten rudý prapor za býkem.
A polknout dvakrát, i když na sucho
Pramínek vlasů dát něžně za ucho,
Lehce ti po rtech přejet jazykem.
Zemřít tak v tobě, když mě táhneš po dně.
Stačí dva prsty k utopení?
Byla? Už není. Není. Není...
Proč co nesmím, vždy chutná přelahodně.
A kdo ti řekl Megan co smíš a co ne ;)... Krásně jsi tajemství zabalila do celofánu ST:)
21.10.2021 21:07:28 | Malá mořská víla