Jituško,Tvá báseň se mi velmi líbí.Taková niterní....
Přeji Ti klidný večer.
21.10.2021 22:18:44 | Jaruška
SKORO stejný pocit ... hned po první sloce !
(Večer Ti dopředu určitě ještě zavolám ...)
ALE ... TEĎ ... jedu ke své další holce :-)
Jsem hrozný a já i Ty ... TO dobře víš !!!
Stejně mi večer ... co večer odpustíš :-)
21.10.2021 11:07:17 | Fialový metal
Děkuji za komentář a čtení. Jsem ráda, že lidé těší mé psaní. Mám další důvod k básnění.
21.10.2021 11:50:37 | mkinka