Vískání
Miluji když stříbro moje hladíš,
kterým čas mi hlavu zdobí.
Ty něco milého mi povíš,
což na duši zapůsobí.
Hřeje mě slunce podzimu,
a tvé milé úsměvy.
Tím duši vyvádíš ze stínu,
rety se v polibku objeví.
Jsi jak šálek svařáku v zimě,
hřeješ mé tělo i ducha.
Netrvám nutně na tom víně,
jen na ruce co moje vlasy cuchá.
Přečteno 184x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Psavec, Marten, Květka Š., mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)