Nikdy nezapomenu
Ani na jedinou
Vteřinu s Tebou
V každé kapce deště
Vidím odlesk
Tvých modrých očí
Nejmodřejších.
Oči
Kterým závidělo
Nebe i oceány
A jejích nejtemnější hlubiny
Oči
Které mi vylhali
Tu nejkrásnější lásku
A pak..
Pak se prostě zavřeli.
Pro mě.