Dáme si spolu snídani
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021
Vytrysknu holou větu.
V dálce do přemetů.
Hvězdu také udělám.
Tolik ráda mám.
Láska je drahokam.
Přistávací dráhu mám.
Kocour tahá za župan.
Je ráno.
Do práce pospíchám.
Jsem v Tvé první linii.
Tak se s Tebou zahřeji.
Ty dodáš naději.
Jsi lék.
Sedativa nepotřebuji.
Ty všechno a žádný brek.
Miluješ, jak se směji
a tak Ti úsměv posílám.
Ráda mám.
Pusu dám.
Ty lásky šarm.
Přečteno 187x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Aida, Amonasr, Sonador, Jeněcovevzduchukrásného, Marry31, Psavec, Frr, petrzal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)