Tak ráda se poslouchám.
Hlavně něco říct!
Hlavně něco říct!
Slovy tě nespoutám.
Však mám jich mnohem víc
a míří přesně, jako hlavně popravčích čet.
(Hele a tohle už si čet? Ne?!)
Že je krása skryta v tichu
v příbytku bez přepychu
to přece dávno vím.
Jenže, svět bez parfémů
voní mnohem míň?
Tak ráda....
Počkej. Stůj!
Nebo se netrefím.
Orphné Achéron
TVŮJ parfém mě přiblíží z vesmíru k Zemi !
Chci být aspoň ... tisíckrát poraněný :-)
PA ..."KRÁSNÉ" ... mám Tvé šípy v srdci !
25.10.2021 11:33:16 | Fialový metal