Nic v tu chvíli není pevnější, než láska.
Takhle mě Oslovila tvoje báseň :)
23.10.2021 07:18:08 | Isla
ano, skály nejsou překážkou... jsou tvůrčí, i když zdánlivě nehybný a pevný, nástroj změny... nebořit "vlnolamy":)
krásný*
22.10.2021 22:57:14 | Sonador
Moře v neklidu klidné....tohle mě hodně oslovilo .-)Řeklo by se pár slov,ale mě připadají něčím velmi silná.Zatím to jinak nedovedu vysvětlit.
Pěkná báseň milá Paradoxy.
Ráda jsem dala ST a přeji krásný víkend.
22.10.2021 22:41:43 | Jaruška