Anotace: ...
Já vím,
Zní to tak hloupě,
Není můza,
Tak co s tímhle chlapem,
Hrůza!
Ale Miláčku,
stále jsme to My
Kdo říká
poslední větu
Než propadnem se spolu
vzhůru
Do jiných světů…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?