Anotace: Až se mi jednou podíváš do očí a já v nich neuvidím tu vášeň touhu a lásku, které nás spojily... Pak tě nechám odejít... Jenomže oba víme, že tenhle žár nelze uhasit!
Slza trpce po rtu steká
Láska lži a křivdy svléká
Skrze hořkou pachuť smutku
Se vkrádá pravda na světlo
Kde končí ty dny plné smutků
Plné nekonečné trýzně
Kdy oba víme, že bez vzájemné podpory
To vůbec nikam nevedlo