Už jsme spolu mnoho pátků,
úterků i nedělí.
I když občas máme hádku,
rozdíly nás nedělí.
Každý máme svůj malý svět,
veliký pak společně.
Nemám v plánu pryč z něho sjet,
opustit ho po tečně.
Známe navzájem své boty,
svoje barvy, svoji šeď.
A když zeptáme se: "Co, Ty?",
předem víme odpověď.
Občas máš, má milá ženo,
ke mně slabší důvěru.
Srdce mé je vyváženo,
lásku mám bez úvěru.
Píši slova, citů masy,
mých myšlenek migrace.
Během mluvy měl bych asi
ve vokále vibrace.