Ty nejmilejší
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Myslím na Tebe.
A Tvůj tón.
Za chvilku zazvoní telefon.
A já budu říkat, je to on.
Ty složitý i já složitá.
Máš rád kočky a já koťata.
Ať si tam či tam,
vím, že Tě mám.
V náruči Tvé prospívám.
Žádný strach.
Všechno tam a tam.
Lásko už Tě znám.
Jen jméno šeptám
do rána.
Ty víš, že čaj chutná,
když jsme dva.
Místo kávy
dám si Tebe.
Ty cukrkandl a čisté nebe.
Piji lásku z Tebe.
Ty vrchol jsi umění.
Lížeš mě bez ublížení.
Nejsi démon ani zklamání.
Máš upřímné jednání.
Lásko, báseň se ti naklání.
Krásné na rtech přání.
Obraz hladí
v oranžově, červené i žluté.
Malovaly ho štětce zlaté.
Tak Tě líbám
a vyber si kam.
Je ráno a s Tebou procitám.
Lásko, med mám.
Měla jsem chvíle,
kdy nevěděla jsem, co jsem.
Ty řekl jsi milým hlasem.
Přijď sem a sem.
Spolu vše uneseme.
Pořád se milujeme
a neopustíme.
Proto Tě miluji.
K tobě vesluji.
Po řece nadějí.
Bez Tebe nežiji.
Můj anděli.
Hladím Tě z dáli.
Jsem šťastná,
že jsme se potkali.
Přečteno 197x
Tipy 20
Poslední tipující: kaše, Iva Husárková, kudlankaW, Květka Š., Psavec, petrzal, Fialový metal, Jdarks, Frr, paradoxy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)