Hledání

Hledání

Svítání tóny ze tmy útočí,
zní korálky mé rosy na řasách.
Svět bez rozmyslu se točí,
a vánek vane v terasách.

Opar řeky skrývá v hladině tváře,
co šeptem vlnek napovídají.
Význam slov vsunutých do polštáře,
kde sny rukou se hledají.

V odlesku hvězd nacházím,
tvé oči a zvonkohru smíchu.
Láhev se vzkazem neházím,
bych vyzval tebe k hříchu.

Na dosah tebe mám téměř,
ať toulám se a nebo spím.
Jsem z mazlivého plémě,
a jen tebe chci - vím.
Autor petrzal, 26.10.2021
Přečteno 184x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Květka Š., Psavec, Vivien, mkinka, Sonador, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak já dnes budu plnit polštář jen sladkostmi slov, a pak ti řeknu ...

26.10.2021 15:45:46 | Vivien

Budeš celá olepená - to pak svádí k krásným hrám :-)

27.10.2021 07:06:07 | petrzal

Krásné.

26.10.2021 14:05:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí