Anotace: V dešti zázraky se dějí.. tam bolavé vzpomínky se hojí.. podzimní...
Nečekej na to
Až spadne ti do klína
Zázrak
Vyndej si z duše
Všechny své vzpomínky
A nech na ně dopadat
Kapky podzimního
Deště
Aby je omyl
A vybav si chvíli
Kdy tam stál
A hleděl modrým pohledem
Do míst
Kam jsi utekla
A plakala
A přála si
Tu chvíli teď
Napořád.