Obraz
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Namalujeme spolu obraz.
V citu a bez ztrát.
Já dám červenou.
Ty bílou.
Připojíme něžnou.
Miluji růžovou.
Pohádku jemnou.
Láska je květ.
Smí dovádět.
Barvy letí vesmírem.
Nikdy nekončícím dnem.
Milostným příběhem.
V jedné knize se obejmeme.
Polibky si darujeme.
Srdíčky vyzdobíme.
Láska je,
když se nalézáme
a překážky překonáme.
Bez Tebe nejsem nic.
Ach, ty mé sladké víc.
Malujeme obraz spolu.
Zalepíme moře bolů.
Lásko. Už jen spolu.
Věřím navždy.
Srdce na obzoru.
Přečteno 144x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Dejvis, Iva Husárková, Psavec, Isla, Vivien
Komentáře (4)
Komentujících (3)