Už v Mateřské školce
Anotace: Milovat umí jen ten, kdo se to včas naučí.
Sbírka:
Mozaika života
Kluk a holka se vedou za ruce,
asi se mají rádi.
Vnouček mi říká: babičko,
oni jsou kamarádi.
Já mám ve školce Lucinku,
to je můj kamarád.
Klidně jí půjčím autíčko
a mám ji taky rád.
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
Komentáře (0)