Příběhy o modrých slibech
Anotace: ...a nikdy...nikdo... Nebude jako...jsem byla... když bylo...my
Dvě modré oči znala jsem .....lehce...
Úskočný to příběh ....lekce
O spoustě příslibů
O kráse zmarů
Které....ale... měli smysl
A důležitost
Nejvyšší.
A taky to je....... o chvíli
Kdy se rozhodneš...
Dívat se jinačím směrem.
A nikdo Ti to
Nesmí
Mít za
Zlé
!
Přečteno 173x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)