Barvy
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Hladím modrou.
Mořskou pěnou.
Chtěnou a jasnou.
Dýchám žlutou.
Září milou.
Racek letí nad obrazem.
Láska je přívlastkem.
Dotek přítomnosti
radosti hostí.
Jsem šťastná v jinakosti.
Bludy končí za zástěnou.
Láska má bránu otevřenou.
Dýcháme spolu ozvěnou.
Jednou písní neměnnou.
Hladím barvu kůže
a měním jí v muže.
Láska je jako moře.
Plyne dobře a dobře.
Dvě srdce v jedno se změní.
Obraz za rám posvěcený.
Není v roli fantazie.
Má žár a překřikuje.
Vítr fouká. Vlasy cuchá.
Kde můj milý je?
Právě maluje.
Láska je má naděje.
Přečteno 159x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Frr, Sonador, kudlankaW, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)