Mám Tě v hlavě

Mám Tě v hlavě

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Probouzím se právě.
A mířím k písmenkám.
Osud má svou pěší zónu.
Za Tebou vyběhnu.
Bude tam slunce
a čaj si dáme
a slovy pohladíme.

Ovocný si dám.
Jak víš sám.
V Tvých očích najdu sebe.
Cit, co laská nebe.
Pomiluji Tebe.

Krásné ráno miláčku.
Pro pusu si doskáču.
Den se usmívá.
Pijeme čaj my dva.

V soukromí.
Obraz budoucnosti poví.
Máš hlas sametový.
Bez Tebe mi nic nechutná.

Chci být Tvá.
I po ránu pomilovaná.
A tak píšu báseň do nebe.

Ty budoucí.
Vím, že pusa přistane.
Láska je čistá a pod šálkem
se radost usměje.

Jaké ráno máš?
Vzpomínáš?

V hlavě Tě mám.
Oči zavírám.

Letím.
Tam ta dam.
Autor mkinka, 31.10.2021
Přečteno 232x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková, Eru Alonnar, Sonador, Fialový metal, Psavec, Frr, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tam ... tam
Pod stromečkem sedám
Jsem HŘIB
JE MI TAK LÍP
TAM I TAM

31.10.2021 17:03:02 | Fialový metal

líbí

Děkuji za veršíky.

31.10.2021 17:38:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel