Panna Mária
Anotace: Včera sa mi zjavila asi panna Mária
Včera sa mi zjavila
asi panna Mária
bola krásna,bola skvelá
všade iba samý klad
a okolo môjho tela
vlnila sa ako had
Je to model pre sochy
má však svoje vrtochy
zložila zo seba šaty
prikryl som ju umením
pre ten pocit vrchovatý
ja sa s ňou snáď ožením
Včera sa mi zjavila
asi panna Mária
vždy je pekné keď sa stretne
kráľ a eso v pokeri
ľahké chvenie sladké chcenie
kto chce v lásku uverí
Krásny model pre sochy
nekonečnosť dobroty
Škoda že už zľahka starnem
napriek tomu nelením
zmocním sa jej literárne
na báseň ju premením
Komentáře (3)
Komentujících (3)