Ve hvězdách není osud dán
jen tajemství nocí bezesných
a smutek promarněných rán
z tužeb je utkán bolestných...
...
však -
jednu z nich chci
do dlaně ti dát
jen tak
a pro radost
srdci a očí zasněných
v galaxiích - někdo by řekl:
přání splněných… ?
víc vzdálené snad jen
zdání osudovosti ran
a trápení, jenže -
z toho zdroje pramení
dar smíchu
a není to mámení...
tak jednu z nich chci
ti dát, a je-li třeba
i slzy snad
...
Ve hvězdách, v těch není osud dán
ani v galaxiích, a nekonečna bran...
Přesto dnes jednu - pro tebe tu mám.
*
27.9.2021
...za první část dávám tip...;-)čtyřverší stačilo...dál se mi nechtělo číst...
01.11.2021 13:52:12 | Marten