Vrnění a srdce dunění. Prima životní kombinace.
03.11.2021 12:49:59 | šerý
Moc děkuji a přeji krásný den. Mám doma kočku a tak vrnění jsem do básně dala ráda.
03.11.2021 13:57:41 | mkinka
Od kolika motýlů ??
RÁD BYCH BYL PO RÁNU VZHŮRU !
Mám v hlavě jiný plod sladký jak ?
NEHÁDEJ ... POPOLETÍM ... NA STROM !
Kde jednu jedinou utrhnout SNÍM a SMÍM !
A BUDU NOSIT JAKO KOS ... ČERNÝ FRAK !!
03.11.2021 11:23:05 | Fialový metal