tobě věnovaná.
Anotace: múze, bludičce, horské květině, co motá hlavu.
.
ve tmě šeptám veršům
co neříkám tobě
ve tmě dotkni se mě
a všeho pode mnou
ve tmě najdeš
třpytky mikrosvěta
báseň tobě věnovaná
ruka do neznáma
bez svý účasti korunovaná
vládkyně světa
mezi mýma nohama
Přečteno 259x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Ucitelskej, Psavec, mkinka, Marten, šerý, Protos1182
Komentáře (3)
Komentujících (3)