Svíce
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Už se stmívá.
Mlha bývá.
Smutno vzdychá.
Kolej prázdná.
Myšlenka vyvrácená.
Jdu po ulici.
Jsem svící.
Těkavé pohledy lidí.
Nadávají a kvílí.
Uteču ze sebe na chvíli.
Den se odchýlí.
Přijmu kus nebe
a utřu žal ze sebe.
Kroky jsou léčivé.
I ruce radostné
míhají chvilky bezbolestné.
Jednou se uvidíme lásko
a šťastná budu
a s Tebou umřu,
protože býti mohu.
Nejsem anonymní.
Chci být rozkvetlou jabloní,
co květy zavoní,
i když je sníh na dlani.
Usmívám se pro Tebe.
Ty podporuješ mé nadání.
Nemám strádání.
Tvé srdce hladí bez ptaní.
Jsi pravá láska
a podáš ruku bez váhání.
Jsi srdce na dlani,
co odpouští a zří.
Nebe ví.
Ach, i má duše ví.
Led se roztaví.
Temnota odezní.
Síla lásky hřmí.
Jablko chutná
a zní.
Přečteno 175x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Fil, Krahujec, Jeněcovevzduchukrásného, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (3)