Je ... Je CO SE DĚJE :-)
Kotě se směje ...
04.11.2021 11:36:18 | Fialový metal
To napsala moje kočka. Sedla si k počítači a řekla mi do ouška, že bude něco pro kočky a kocoury psát, protože je má ráda.
04.11.2021 11:48:39 | mkinka
Jeden kočkodan mi sedí za krkem a nahlíží do monitoru. Je to malé kotě a doufám, že mi nebude lézt za krk, až bude 5 krát větší.
04.11.2021 11:11:50 | Krahujec
Mkinka mi drží ruku. Když se to tady podle ní jmenuje, tak to musí být o ní.
Tak jsem jí splnila přání. Je hodná, že jednu ruku mi nechala volnou. Ta druhá je její.
04.11.2021 11:14:01 | mkinka