Hvězda
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Na nebi hvězda plave.
Oči má hravé.
Směje se a nepálí.
Přímým srdcem se rozpálí.
Láskou mluví.
Oblohu ustrojí.
V jasu nekonečna.
Je láska.
Důkaz krásna.
Obraz věčnosti namaluje
a v atmosféře oslavuje.
Líbá a žhne.
U milého procitne.
Přečteno 167x
Tipy 11
Poslední tipující: Ondra, Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)