Ke snídani
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
Vezmu si chléb a sýr.
Myslím na Tebe a líp.
Už se rozednilo.
Milé ráno.
Za rohem budeš Ty.
Štěstí z noty.
Muzika hraje v sále
ze snů nenadále
a Tvůj úsměv zdobí mě.
Láska podobná je lavině.
Padá a hladí mě.
Snídám s láskou.
Ty z dálky vidíš mě.
Písmenka kreslí tón.
Dneska akordeón.
Zpívej lásko a zvoň.
Přečteno 181x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Vivien, Amonasr, šerý, Sonador, Fil, Malá mořská víla
Komentáře (10)
Komentujících (5)