Ukrajuji kousek
Po kousku ...
Mám na stole nůž ...
Prkénko ...
Velkou chuť ...
Na ...
Vlastně po půlnoci mám co mám ...
Ke kafi ...
Hned po ránu ...
Jednu ...
Makovou ...
Ale tvrdou ...
Jak šutr ...
Housku ?
PA a dobrou noc.
07.11.2021 00:15:35 | Fialový metal