Tvé oči
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
V Tvých očích vidím něhu.
Stále jsem tam a
šťastna být mohu.
Harmonogram slasti
ochrání mě před propastí.
Miluji Tvé objetí.
Jsem labutí.
Ach, lásko, pusu přeji si.
Zpívám a Ty jsi sen přací.
Jeden pohled stačí.
Výměna očí.
My víme přeci.
Jsi můj strom života.
Vedle Tebe žádná slota.
Kůra hladí póry.
Už jsme dva
a nic nás nerozdělí.
Andělé žehnají.
Láska je nadějí
a bez ní žití není.
Miluji Tě.
Tvé oči hladí.
Znáš umění,
co jiný nedal.
Máš v sobě chrám.
Rozkoší procitám.
Pam. Pa dam.
Není to sen.
V náruči Tě mám.
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Protos1182, Iva Husárková, Krajina průzračnosti, jenommarie, Psavec, Fialový metal, kudlankaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)