Do Slov
konečně
mi sekla múza arte
černá rukavička sjela po ruce
zatím nemám pro ni srdce ale
na agapé
zrcadlí se rtěnka
svobodně arktické
podpatky nabodávají listí
jak jednohubky podzimní beznaděje
výzva od děvčete jistě ví co chce
přiznává že loví
temnoty
introvertní exoty
a klidně poví
já chci čaroděje
věřím s ní
u rozjařené euforie moře ...
sklípky ... vinice …
i to co je na pé
ať ve vanilce líbezní si orchideje
už květinářství citu rovná silonky
javorové šaty zdá se
šustí přesně
před stadionem ateliér cest
slunce ...
jízdenky ...
...
dnes to prostě klape
*
labuť se nosí
i já ji smím nést
chystám pestrý plán
rozbruslení v cukrářství jihne
dotkneme se
mléčné dráhy z vize
v hotelovém apartmá
ji nechám ve svém klíně
ať jančí co chce
ať si
zprůsvitníme
osvobodím i ty její hvězdárny
že tikot staví kdesi zámek
my poznáme puky
ze světa do světa na lodi nirvány
pozdravy pošleme svým ex
par avion
a beze známek
protože pro světla je třeba jít do tmy
tak se mě za ruku chytni
a jdeme
boj začne
až za křišťály sklenic
které dáme tentokrát už spolu
a doteky prstů přijdou
v propletené
držím tě anděli
pít a tříštit je pro radostné lví vášně
pálí všecky tužby polibků
miláčku
jsi jak čerstvé maliny
jeď
tvé červeně
posunují střepy na zemi
jsou pro štěstí
u ohně
jich podpatky rozhrnou
a tance rozvíří
lampy rozsvícené
a já do tvých očí
zván
plavbou do neznáma pokřtěnou životem
i rukulíbám
s poslední pařbou
spolu máme na zimu
statečné vločky
netajíc ve květinovém sólu
přísahám hýčkání sněhových toužebnic
já
Amore
přísahám pro život
my
zamilovaní
s hokejem v hlavě
na tenkém líci ledových nejistot
skrz punčocháče kouřící mlhy
poslání naplníme
a zrůžovíme ...
Přečteno 210x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, šerý, Psavec, Fialový metal, petrzal, Friday, Iva Husárková
Komentáře (8)
Komentujících (5)