Vidím se
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Vidím se v Tvých očích.
Ty slzy štěstím kropíš.
Paleta barev se rozkrývá.
Za ní jsem právě já.
Maluji zátiší.
Jsme tišší.
Dotek buší
jako ozvěna srdce.
Jsi zázrak.
Emoce náznak
letí vesmírem
a nikdy nekončícím dnem.
Přitiskni se.
Pořád s Tebou jsem.
Bez lásky není den.
Výkres s ňadry připraven.
A rudý sten v něm.
Lásko buď pramenem
a teč pro mě jen.
Společný krásný den
rýsuje se plátnem.
O la la. O la la.
Lásko má a má.
Jediná básnivá.
Přečteno 227x
Tipy 14
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, Iva Husárková, Amonasr, Nazgulll, V.N.Losinský, Psavec, Sonador
Komentáře (6)
Komentujících (4)