Spolu a bez sebe
Jsme tu spolu
a vlastně ne
u jednoho stolu
srdce snad z kamene.
Chodili jsme světem
ruku v ruce
teplým létem
a teď mrznem přece.
Co zítřek přinese?
To nevíme dnes.
Hlavně už ne deprese
třeba poletíme do nebes
Teď mám strach
a bojím se zas rána
jaký bude další krach
a nebo otevře se nová brána?
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)