Andělská Navigace
sotva se znali
a už spolu výlet na hory přáli
smí chtění vědět
že jsi sám
vždyť poetickou duši tvoji milovala
od tenkrát
kdys agentku doteků doprovázel
a tajné veršíky sázel pro její ovoněné vlasy
i blíž ti dovolila proniknout
že cosi
že na rtech rosí
a jen pro ně jsou snění bosých vyznání
když zastavila vůz
na rovině mezi poli s výhledem
v modré noci
za městem ...
* spiklenče ve zbrani
* počítej mi hvězdy
* slyšíš...
* je počítej se mnou
a ty jsi přičetl ach
i dneska hvězdy za městem zdobí dráhu
tam k horám se vydávají spolu
rozepíná se modrásková chvíle kostýmku
krouží s múzou v saténu
na skryté oči
* agentko doteků
* teď počítej potmě
* cítíš …
* je počítej se mnou
klimatizace přestala hučet horký vzduch
na desce si notoval andělíček
uvolnil se
a slétl k brzdovému pedálu
v ten moment jsi nezaváhal
a odbrzdil tu vábivou nesmělost jiných světů
ponořil se
cestou tečoval chvění lýtek s květinovým vzorem
a mezi lehkým polibkem a její jemností
zůstala pouhá nylonová vlákna
* ano
vzdechem otevřelo se přislíbené nebe
andělíček se usmíval
a ona tiskla tebe mezi stehny víc a víc
až vzlétl
až ladností pronikl
tobě přímo do srdce
* kde jsme to přestali...
* u hvězdiček...
* ještě nepokračuj ...
začala se najednou bránit
rovnat šaty zpět
nechť ji skryjí
ne nebylo to zimou
všechna okna se zamlžila
…
v matném království vesmír veze s sebou
* … smím řídit?
a tak jízda ve hvězdách začíná
i teď ...
Přečteno 215x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Květka Š., Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, šerý, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)