Tančíme
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
V žáru inkvizice.
Píše se melodram
pod rouškou lásky znám.
Přijmi mě ze skleníku
ty z nebe kvítku
i milý čtyřlístku.
Pro trochu lásky
rvu si vlásky
a zřím bez otázky
a nepočítám vrásky.
Píšu knihu do úsměvu,
i když přijde moře bolů.
Vše zaženeme za stodolu.
Pomilujeme se.
Přitulíme se.
Jak si to budeš přát?
Heslo kočka zná šach i mat.
Půjdeme tancovat
ústy i pohledy.
Bez čárek a vědy.
Dýchej vzduch Nezbedy.
Tančím nádechy.
A konec věty.
Už jen Ty.
Přečteno 199x
Tipy 15
Poslední tipující: Květka Š., kdotoví, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, kudlankaW, Dejvis, Amonasr, Protos1182
Komentáře (4)
Komentujících (2)