Anotace: ... *chci kritiku, nebo spíš odezvu -> Učitelskej
Sonet, nebo tedy alespoň formou. Takové poetické návraty se mi zamlouvají. O dost méně zpracování, časté užití banálních (i gramatických,i když občas nevadí)rýmů. Bylo by fajn se pokusit o větší vynalézavost.
Zas na druhou stranu - je sděleno, co bylo potřeba sdělit a já přeji ono kouzlo slova povznést třebas i dál.
Měj se krásně, milá otevřená duše.
11.11.2021 19:39:34 | cestadolesa