Jako když vám explodují všechny smysly v extázi
jako katarze nových nápadů ukrytých v mysli
jako rezonance po poslední kapitole báječné knihy
jako orgasmus zakotven v bezmezné lásce
jako semínko rostoucí ke světlu
bublina v oceánu
písečný hrad ve vzpomínkách
modrý horizont hřejivého jitra
jako nohy a ruce spolčené během tance
jako vášeň v barvě noci
planoucí hněv opařené lásky
kvetoucí růže v puklinách silnice.
To bylo něco!
No to ano.)
11.11.2021 07:58:53 | Constantine