Radost Jiříčku můj... Jediná možnost jak proplout životem a natahat s sebou hnůj.... I ten internetovej ,)
12.11.2021 11:04:54 | Simonart
Věřit že bude…Úsměv je od srdce, a bez radosti se těžko žije.
Úsměv potřebuje každý, a v tom je ta síla a štěstí, když ho můžeš od někoho přijmout, i cizího.
Posílám úsměv a nevdávejme se.
11.11.2021 10:46:33 | Isla
Zajímavá protichůdná balada nejen o lásce, tak hodně štěstí.)
11.11.2021 08:34:44 | Constantine