Čím opojnější jaro; tím třeskutější v zimě mráz,
přes všechno co se stalo, až příliš levně
(jenom za hubičku!), umřela láska v nás.
Čím opojnější jaro; a doufáš, že jistě přijde zas;
tvá náruč není málo, přesto lásko, už nezbyl čas.
I v těch kratších dílech se dá najít mnohé .)
11.11.2021 11:41:57 | Constantine